Open Access Week (2014)

OA

Enguany, la setmana del 20 al 26 d’octubre es celebrarà la 7a edició de l’Open Access Week organitzada pel consorci de biblioteques acadèmiques i de recerca Scholarly Publishing and Academic Resources Coalition (SPARC). En aquest esdeveniment internacional la comunitat científica comparteix el coneixement sobre els beneficis socials i econòmics de l’accés obert així com els progressos en les polítiques locals.

Com edicions anteriors, universitats; col·legis; instituts d’investigació; organismes de finançament; biblioteques; i think tanks contribuiran en la millora de l’accés a la informació científica per mitjà de diverses activitats: tallers; taules rodones; conferències; jornades; seminaris, etc.

En el nostre context més proper, hi participaran les entitats catalanes i valencianes següents: l’Oficina de Difusió del Coneixement de la Universitat de Barcelona (CRAI-UB); la Universitat Oberta de Catalunya (UOC); el Servei de Biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC); l’Institut d’Investigacions Biomèdiques Agustí Pi i Sunyer (IDIBAPS); la Universitat Politècnica de València (UPV); el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDV); i finalment, el Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València (UV).

Per a més informació, podeu consultar les diverses activitats organitzades arreu del món al lloc web Open Access Week.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter