Convocatòria: ERC Proof of Concept Grant (2015)

ERCL’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria Proof of Concept (2015) per donar suport als investigadors finançats en una convocatòria anterior de l’ERC perquè puguin desenvolupar aplicacions comercials de la seva recerca. Aquest ajut addicional pot utilitzar-se per posar en pràctica el potencial innovador de les idees generades en els projectes finançats. Des de l’any 2011, Catalunya ha obtingut 16 ajuts d’aquesta convocatòria.

Els ajuts tindran una durada de 18 mesos i un finançament de fins a 150.000 euros. El pressupost global de la convocatòria és de 20 milions d’euros. Hi ha tres terminis de sol·licituds: el primer finalitza el 5 de febrer; el segon, el 28 de maig; i el tercer, l’1 d’octubre de 2015.

Per a més informació, podeu consular el Participant Portal de la Comissió Europea (CE), així com el lloc web de l’ERC i altres entrades sobre el tema publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter