Convocatòria: ERC Consolidator Grants (2015)

ERCEn el marc del programa Horizon 2020, l’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria ERC Consolidator Grants (2015), amb un pressupost global de 585 milions d’euros. La convocatòria està dirigida als millors investigadors en vies de consolidació per desenvolupar idees en les fronteres del coneixement actual, a més de crear o consolidar els seus propis equips de recerca.

La convocatòria s’adreça a investigadors de qualsevol nacionalitat amb 7-12 anys d’experiència des de la finalització del doctorat, amb la finalitat de què puguin desenvolupar una carrera científica independent a Europa, i així evitar la fugida de talent. L’únic criteri de selecció és l’excel·lència científica de les propostes presentades.

Els beneficiaris d’aquests ajuts rebran un màxim d’1,5 milions d’euros (amb possibilitat de finançament addicional) per desenvolupar projectes de fins a 5 anys de durada. Els termini de presentació de sol·licituds finalitza el 12 de març de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el Participant Portal de la Comissió Europea (CE), així com altres entrades sobre el tema publicades a aquest bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter