Atles de la innovació a Catalunya: Experiències de cooperació Universitat-Empresa

Plataforma CITLa Plataforma Coneixement, Territori, Innovació (Plataforma CTI) és un projecte estratègic promogut per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), el Foment del Treball Nacional i la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC). L’objectiu és enfortir el desenvolupament econòmic i social, i promoure la cooperació estable entre universitats, empreses i administracions públiques de Catalunya.

En aquest context, la Plataforma CTI ha elaborat l’Atles de la innovació a Catalunya, on recull casos d’estudi que descriuen les experiències de cooperació entre grups de recerca de les universitats públiques i empreses de Catalunya. La finalitat és mostrar els elements que intervenen en aquesta cooperació des d’àmbits i casos molt diversos: com sorgeix la necessitat de cooperar; quins són els mecanismes per posar en contacte ambdues organitzacions; què succeeix durant la col·laboració; quins problemes sorgeixen i com es resolen; quins són els resultats per ambdues organitzacions; entre d’altres.

Per a informar-vos en detall dels diversos casos d’estudi, podeu consultar el lloc web de la Plataforma CTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter