Convocatòria: Ajuts del Programa Emprenedoria Corporativa (2014)

ACCIÓACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, ha obert la convocatòria de l’any 2014 dels Ajuts del Programa Emprenedoria Corporativa. L’objectiu és impulsar i donar suport al desenvolupament de nous projectes empresarials que sorgeixin com a conseqüència de sinergies entre empreses consolidades en el mercat i investigadors, emprenedors, start-ups, micropimes, empreses de base tecnològica i petites empreses.

Els ajuts van orientats a acompanyar als equips emprenedors en el procés de cerca d’un soci corporatiu, a través d’un procés d’assessorament individualitzat i de formació individual i/o en grup orientat a la validació del model de negoci, presentació del projecte i negociació d’un acord de col·laboració i/o inversió. Podran ser beneficiàries d’aquests ajuts les universitats, fundacions públiques i privades i les petites empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

La quantitat màxima destinada a aquests ajuts és de 250.000 euros. Seran subvencionables les despeses d’assessorament i formació fins a un cost màxim de 4.200 euros.

Els tràmits de sol·licitud s’han d’efectuar a través del lloc web d’ACCIÓ. El termini de presentació finalitzarà el 30 de desembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter