Revista «Catalan Social Sciences Review»: Nou número

«Catalan Social Sciences Review (CSSR)» és una publicació anual editada per la Secció de Filosofia i Ciències Socials (SFCS) de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). La revista s’adreça a acadèmics, professionals i estudiants d’arreu del món interessats en les ciències socials i la recerca catalana. Iniciada l’any 2012, ha publicat el número 4 (2014) en format d’accés obert.

Els articles que conté la revista estan relacionats amb les matèries següents: filosofia; pedagogia; psicologia; sociologia; demografia; geografia; dret; economia; antropologia; comunicació; i ciències polítiques. Cada matèria constitueix una secció de la revista.

La CSSR es troba indexada a les bases de dades següents: RACÓ; Dialnet; i Latindex.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SFCS, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter