Convocatòria: Beques de ”la Caixa” per a estudis de doctorat en universitats espanyoles (2015)

Obra Social "La Caixa"L’Obra Social ”la Caixa” ha obert la convocatòria de Beques de ”la Caixa” per a estudis de doctorat en universitats espanyoles. Aquesta iniciativa finança  25 beques per a realitzar estudis oficials de doctorat que culminin amb la lectura d’una tesi doctoral en una universitat de l’Estat espanyol. L’objectiu és contribuir en el progrés científic, la investigació, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat.

El finançament total és de 113.500 euros per 4 anys de durada màxima. Les beques tenen una durada inicial d’1 any i els becaris s’han d’incorporar a les universitats de destinació el curs 2015-2016. La convocatòria abasta totes les àrees del coneixement i els programes de doctorat elegibles han d’estar adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Així mateix, el programa de doctorat proposat ha de constar al Registre d’Universitats, Centres i Títols (RUCT) en la data de tancament de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds és el 23 de febrer de 2015 a través de l’apartat de beques.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’Obra Social ”la Caixa”.

3 respostes a Convocatòria: Beques de ”la Caixa” per a estudis de doctorat en universitats espanyoles (2015)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter