Convocatòria: Fast Track to Innovation Pilot (FTIPilot-2015-1)

EC - Research & Innovation

En el marc del programa europeu Horizon 2020, la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Fast Track to Innovation Pilot (FTIPilot-2015-1). Aquesta iniciativa dóna suport a projectes d’innovació (bottom-up) a qualsevol àrea dels reptes socials del programa, que es troben en una fase molt desenvolupada, abans de sortir al mercat (last push). Inclou àmbits com el pilotatge; bancs de proves; validació de sistemes en el món real i en condicions de treball; validació de models de negoci; i fixació de normes, entre d’altres. El pressupost global és de 100 milions d’euros.

La convocatòria està oberta a tot tipus de participants, del sector públic i privat, en especial les PIMEs i sol·licitants de la indústria. El consorci ha de tenir un mínim de 3 i un màxim de 5 socis.

Les propostes han de tenir un pla de negoci i s’han de referir a qualsevol camp en el marc de l’objectiu Leadership in enabling and industrial technologies. Els terminis de presentació són l’1 de desembre de 2015 (deadline date),  i el 29 d’abril i 9 de setembre del 2015 (cut-off dates).

Per obtenir informació més detallada, podeu consultar el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter