Convocatòries: Programa Indústria del Coneixement: LLAVOR i PRODUCTE (2014)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert dues convocatòries per a l’any 2014 en el marc del Programa Indústria del Coneixement. Aquest programa, que compta amb la col·laboració de l’Institut Català de Finances (ICF), està destinat a donar suport a les diferents fases de desenvolupament d’un projecte (des del laboratori fins al mercat) de les empreses derivades (spin-off) sorgides d’universitats i centres de recerca de Catalunya.

a) LLAVOR (2014): Ajuts per a projectes innovadors amb potencial d’incorporació al sector productiu

L’objectiu és finançar projectes d’innovació que es trobin a les fases inicials, dins l’escala de maduresa tecnològica, per a la valorització de coneixement amb potencial d’incorporació al sector productiu. Els projectes han d’estar destinats a la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips); a la definició de la ruta de comercialització; a la generació del model de negoci; a l’anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial; entre d’altres. L’ajut inclou un programa de formació coordinat per la University of California, Berkeley. S’atorgaran 25.000 euros a 20 propostes de preprototip.

b) PRODUCTE (2014): Ajuts destinats a l’obtenció de prototipus i a la valorització i transferència dels resultats d’investigació generada per equips de recerca de Catalunya

La finalitat és finançar el desenvolupament de prototips de productes així com la valorització i transferència dels resultats d’investigació generats per equips de recerca de Catalunya. Es finançaran 8 prototips pressupostats fins a 150.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds per ambdues convocatòries és l’11 de febrer de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR, així com la nota de premsa publicada al lloc web de la Generalitat de Catalunya. També podeu consultar l’entrada publicada sobre el tema en aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter