Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Nutrició i Ciència i Tecnologia dels Aliments

Nutrició i Alimentació

Font: Louis Vest.

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball de Nutrició i Ciència i Tecnologia dels Aliments (en format Adobe Acrobat). L’informe ha estat redactat per Abel Mariné, professor de la Universitat de Barcelona (UB) i membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’Institut d’Estudis Catalans, i Ivan Margarida.

Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea de Nutrició i Ciència i Tecnologia dels aliments tenen un període d’un mes, és a dir, fins al 20 de febrer de 2015, per a deixar un comentari al Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, els redactors estudiaran els comentaris rebuts i tancaran definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el portal MERIDIÀ de l’OR-IEC, així com el Portal de publicacions de l’IEC.

4 respostes a Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Nutrició i Ciència i Tecnologia dels Aliments

 • Margarita Garriga Turón diu:

  Benvolguts,
  Trobo a faltar al document de treball de Nutrició i Ciència…, plana 12, a la taula de grups SGR el nostre grup de recerca consolidat. Us anoto la referència per si ho voleu introduir.

  2009 SGR 1323/ Microbiologia alimentària/ Garriga Turón, Margarita/IRTA

  Salutacions cordials,
  Margarita Garriga

 • Caldria fe un esforç en introduir grups de recerca de llarga trajectòria en l’àmbit de la nutrició, però no adscrits formalment a cap Departament de Nutrició o similar. Per exemple, no surt enlloc el nodo Dieta i Aterosclerosis, (Unitat de Lípids Hospital Clínic i Unitat de Farmacologia, Fac de Farmàcia) del CIBERObn, que ha participat en estudis tan importants com el PREDIMED.

 • Verònica Noé Mata diu:

  Benvolguts
  En la línia del comentari del Dr. Laguna, també trobo a faltar algún comentari sobre l’àrea de recerca en Nutrigenòmica en la que col.laborem des del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Farmàcia amb el Departament de Nutrició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter