Convocatoria: Proyectos Singulares (2015)

L’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) ha obert la convocatòria contra el càncer Proyectos Singulares (2015). L’objectiu d’aquesta convocatòria és finançar projectes que no s’ajustin a les condicions o característiques exigides a la resta de convocatòries i que comptin amb un interès estratègic alt.

Els projectes hauran d’enfocar-se a aconseguir resultats aplicables al pacient oncològic a curt/mitjà termini, i no podran tenir una duració superior als 3 anys. El termini de presentació de sol·licituds per aquesta convocatòria és el 17 de març de 2015.

Per més informació podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de l’AECC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter