Convocatòria: Ajuts a projectes d’investigació o difusió cultural destinats a centres d’estudis (2015)

irmuL’Institut Ramon Muntaner, amb el suport del programa de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC), de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, ha obert la X Convocatòria d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural destinats a centres d’estudis per a l’any 2015. La durada dels projectes ha de ser d’1 any i es poden realitzar en fases de fins a 3 anys. El finançament mínim de cada ajut és de 1.200 euros i el màxim de 6.000 euros.

Des de l’any 1994 l’IPEC té com a objectius la recerca, conservació, documentació, difusió i restitució del patrimoni etnològic català. També s’encarrega de documentar, promoure i reconèixer els elements del patrimoni cultural immaterial català.

Els sol·licitants d’aquesta convocatòria poden ser centres i instituts d’estudis que realitzin una recerca sobre patrimoni cultural; natural; històric; artístic; etnogràfic; arxivístic o arqueològic (s’exclouen les intervencions arqueològiques); literatura; llengua; art; geografia; educació; integració social; i finalment, factors de desenvolupament econòmic o temes mediambientals. Així mateix ha de tenir relació amb el territori des d’àmbits locals, comarcals o de regió/vegueria. Es valoraran especialment els projectes vinculats a temes de patrimoni etnològic.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 27 de febrer de 2015.

Per més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de l’Institut Ramon Muntaner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter