5a Conferencia Internacional sobre Calidad de Revistas de Ciencias Sociales y Humanidades (CRECS 2015)

crecsLa revista «El Profesional de la Información (EPI)» i el Departamento de Información y Documentación de la Universidad de Murcia (UM) organitzen la 5a Conferencia Internacional sobre Calidad de Revistas de Ciencias Sociales y Humanidades (CRECS 2015). L’esdeveniment tindrà lloc el 7 i 8 de maig de 2015 a la Facultad de Comunicación y Documentación de la UM. La inscripció s’ha de realitzar a través del formulari que trobareu al lloc web de CRECS 2015 (el preu és de 90 euros).

L’eix temàtic principal de les jornades és la professionalització de les funcions associades a les revistes. Així mateix, es tractaran els temes següents: polítiques i serveis per a les revistes científiques dels repositoris, plataformes i bases de dades; postura de les revistes davant l’accés obert; estratègies per augmentar l’impacte de les revistes; qualitat, avaluació, internacionalització i categorització de revistes; revistes digitals; finançament de revistes; ètica i bones pràctiques en les revistes científiques; i finalment, noves experiències i projectes entorn de les revistes.

Per més informació, podeu consultar el lloc web CRECS 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter