Convocatòria: Ayudas EMPLEA para la contratación y formación de tecnólogos para realizar actividades de I+D+i en las empresas (2015)

La Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria de l’any 2015 de les Ayudas EMPLEA para la contratación y formación de tecnólogos para realizar actividades de I+D+i en las empresas. L’objectiu és incentivar les noves contractacions a temps complet de treball qualificat en el desenvolupament d’activitats d’R+D+I empresarial i contribuir a la consolidació i especialització de tecnòlegs en la gestió d’aquestes activitats per al període 2015-2017. Mitjançant la concessió de 100 milions d’euros en préstecs a entitats que realitzen activitats d’R+D+I, els ajuts finançaran la contractació de titulats universitaris. A més, s’inclou una subvenció total de 1,52 milions d’euros per realitzar una formació específica en gestió de l’R+D+I.

Les entitats beneficiàries poden ser: empreses; centres tecnològics i centres de suport a la innovació tecnològica; fundacions; agrupacions o associacions empresarials; agrupacions empresarials innovadores i plataformes tecnològiques. Aquestes entitats podran obtenir préstecs per finançar durant 1, 2 o 3 anys, despeses de personal de fins a 45.000 euros anuals (retribució bruta més seguretat social) i costos indirectes de fins al 20% de les despeses de personal.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar mitjançant la Seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini finalitzarà el dia 24 de març de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter