Convocatòria: Ayudas para la promoción de empleo joven e implantación de la Garantía Juvenil en I+D+i (2014)

La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha obert la convocatòria Ayudas para la promoción de empleo joven e implantación de la Garantía Juvenil en I+D+i corresponent a l’any 2014. L’objectiu dels ajuts és la contractació laboral per 3 anys de personal tècnic i de gestió de l’R+D. Les persones contractades han de tenir titulació universitària o de formació professional.  Les entitats beneficiàries poden ser universitats, organismes i centres de recerca del sector públic.

El pressupost total de la convocatòria és de 60 milions d’euros. La quantitat màxima anual varia en funció de la titulació de les persones contractades,  i es destina a cofinançar el salari i la quota empresarial de la Seguretat Social dels contractats.

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la Seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de sol·licitud finalitzarà el 9 d’abril de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter