Convocatòria: Ayudas para el impulso de las redes «Business Angel» (2015)

logo-ministerioEl Ministerio de Industria, Energia y Turismo (MINETUR) ha obert la convocatòria d’Ayudas para el impulso de las redes «Business Angel» per a l’any 2015. L’objectiu és afavorir el desenvolupament d’activitats de prestació de serveis realitzades per les xarxes «business angel» (inversors privats de proximitat), enteses com activitats relacionades amb la contractació de personal especialitzat, la creació de l’estructura organitzativa i la captació d’inversors.

El pressupost màxim per a aquests ajuts és d‘1 milió d’euros. La convocatòria presenta dues modalitats:
1. Actuaciones relacionadas con el funcionamiento general de las redes de «Business angel» entendiendo por tal las actividades de prestación de los servicios de información, difusión, intermediación, análisis de proyectos y aquellos otros que resulten precisos para favorecer la aportación de recursos financieros a proyectos empresariales innovadores.
2. Actuaciones dirigidas a la creación y puesta en marcha de nuevas redes de «Business angel», entendiendo como tal las actividades relacionadas con la contratación de personal especializado, creación de la estructura organizativa y captación de inversores, entre otras.

El termini de presentació de sol·licituds és el 25 d’abril de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MINETUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter