Convocatòria: Ayudas para proyectos arqueológicos en el exterior (2015)

índexEl Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD) ha convocat les Ayudas para proyectos arqueológicos en el exterior per a l’any 2015. L’objectiu és finançar projectes internacionals de recerca i intervenció arqueològica, en règim de concurrència competitiva. Els projectes que es plantegin en el marc dels convenis de cooperació cultural subscrits per l’Estat espanyol amb altres països i prèviament informats per l’ambaixada espanyola al país on es desenvoluparà el projecte tindran una atenció prioritària.

El pressupost global de la convocatòria és de 430.000 euros i la quantitat màxima per projecte serà de 40.000 euros. Les activitats que s’acullin a aquesta convocatòria es podran realitzar des de l’1 de gener de 2015 fins al 30 de juny de 2016.

El termini de presentació de sol·licituds és el 7 de maig del 2015 i cal fer-la a través de la Seu Electrònica del MECD.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MECD.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter