Convocatòria: Premis Sant Jordi 2016 de l’IEC

st jordL’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha obert la convocatòria dels Premis Sant Jordi 2016, que s’atorguen a persones i a obres que destaquen per la seva vàlua científica o acadèmica. La convocatòria està integrada per 39 premis i  7 ajuts i borses d’estudi, amb un import total de 158.245 euros, sota l’impuls de les diverses seccions, fundacions i societats filials de l’IEC.

L’objectiu d’aquests atorgaments és promoure l’alta investigació científica, principalment la de tots els elements de la cultura catalana, així com distingir obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència. La relació de premis i borses es recull en el «LXXXV Cartell de premis i de borses d’estudi de l’IEC», on també es pot consultar el termini d’admissió de les sol·licituds. Les candidatures s’han de lliurar a l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona). L’acte públic del lliurament serà el 22 d’abril de 2016.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’IEC.

2 respostes a Convocatòria: Premis Sant Jordi 2016 de l’IEC

 • X Castell diu:

  Bon dia,

  No em queda clar quin és el procediment que cal seguir per tal de presentar un treball a un dels premis. Cal presentar primer una proposta? L’entrega ha de ser presencial? Us agrairia que me’n poguéssiu donar més informació o que m’indiquéssiu on puc trobar-la.

  Moltes gràcies per la vostra atenció

 • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

  Benvolgut,

  En resposta a la teva consulta, pots enviar un correu a l’adreça informacio@iec.cat especificant exactament a quin premi vols presentar-te.

  Salutacions cordials,

  Observatori de la Recerca (OR-IEC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter