Convocatòria: Acciones de dinamización «Proyectos Europa Excelencia» (2015)

Secretaría Estado I+D+iLa Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria 2015 de les Acciones de dinamización «Proyectos Europa Excelencia», incloses en les actuacions del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). L’objectiu és fomentar la participació d’investigadors amb trajectòries científiques prometedores i potenciar la participació espanyola en els programes d’excel·lència de l’European Research Council (ERC).

En concret, aquesta convocatòria finança investigadors que han superat la segona etapa d’avaluació de les ERC Starting Grants (2014) però que no han estat finançats. A més, es pretén finançar investigadors seleccionats a les convocatòries 2012-2013 dels EMBO YIP Awards. En ambdues modalitats, els investigadors han d’estar vinculats a universitats, centres públics d’R+D+I i entitats públiques i privades sense afany de lucre que executen activitats de recerca.

El pressupost per aquesta convocatòria és d’1,08 milions d’euros per al finançament de les ERC Starting Grants i 120.000 euros per als projectes EMBO YIP. El termini d’execució de les actuacions serà d’un o dos anys, en funció de la modalitat.

El procediment de sol·licitud s’ha d’efectuar a través de la Seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 14 de maig de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter