Convocatòria: Subvenciones para la formación de personal investigador en agroalimentación en los centros de investigación agraria y alimentaria INIA-CCAA (FPI-INIA 2015)

INIAEn el marc del Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación (2013-2016), l’Instituto Nacional de Investigación y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA) ha obert la convocatòria de les Subvenciones para la formación de personal investigador en agroalimentación en los centros de investigación agraria y alimentaria INIA-CCAA (FPI-INIA 2015). L’objectiu d’aquesta convocatòria és finançar 45 contractes predoctorals de 4 anys per a la formació de doctors a l’INIA i als centres públics d’investigació agrària i alimentària que depenen de les comunitats autònomes.

La quantitat total màxima de les subvencions serà de 4,955 milions d’euros. Aquest ajut finançarà, com a màxim, el 80% del cost empresarial, que inclou la retribució salarial bruta anual i la quota patronal de la Seguretat Social.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del lloc web de l’INIA. El període de presentació de les sol·licituds és el 21 de maig de 2015.

Per a més informació sobre la convocatòria, podeu accedir al lloc web de l’INIA.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter