Convocatòria: Clean Sky 2 call for core partners wave 2 (2015-01)

clean sky 2La Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Clean Sky 2 call for core partners wave 2 (2015-01), inclosa en el pilar Societal Challenges del programa Horizon 2020. El pressupost total és de 91,5 milions d’euros.

Clean Sky 2 té l’objectiu de contribuir a millorar l’impacte mediambiental de les tecnologies aeronàutiques i tractar de garantir una futura competitivitat internacional del sector europeu de l’aeronàutica.

Els projectes de recerca hauran de tractar un dels 17 temes proposats, els quals es troben detallats al Participant Portal de la CEEl termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de juliol de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de Clean Sky 2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter