Convocatòria: Call for expressions of interest on systems and cognitive neuroscience (2015)

human brain projectEn el marc del programa europeu Horizon 2020, s’ha obert la convocatòria Call for expressions of interest on systems and cognitive neuroscience (2015). Aquesta convocatòria forma part del projecte Human Brain Project, que s’emmarca en el programa Future and Emerging Technologies (FET) Flagships. L’objectiu final és explorar el funcionament del cervell humà i desenvolupar un tractament personalitzat de les malalties neurològiques des d’un enfocament d’investigació interdisciplinari.

La durada dels projectes per aquesta convocatòria serà de 2 anys (de l’1 d’abril de 2016 fins al 31 de març de 2018). Els projectes seleccionats seran finançats per la Comissió Europea en la fase 2016-2018 del Human Brain Project, que ha de ser aprovada a principis de 2016. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 de juliol de 2015.

Per més informació podeu consultar el lloc web del projecte Human Brain Project.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter