Convocatòria: Ajuts a la recerca RecerCaixa (2015)

RecerCaixaEl programa RecerCaixa ha obert la convocatòria dels Ajuts a la recerca (2015) en què es financen projectes d’investigadors de les universitats i centres de recerca de Catalunya. La convocatòria persegueix dos objectius bàsics: impulsar la recerca científica d’excel·lència, i apropar la ciència a la societat, fent-la partícip dels avenços científics i dels beneficis humans i socials.

Enguany, l’Obra Social ‘la Caixa’ destinarà a aquesta convocatòria un total d’1,6 milions d’euros. D’altra banda, el finançament màxim que pot rebre un projecte, inclòs l’overhead institucional, és de 100.000 euros.

Els projectes de recerca hauran de tenir una vinculació clara i directa amb els àmbits següents: humanitats i cultura; educació; polítiques públiques; i finalment, inclusió social. Les propostes presentades han de ser projectes de recerca innovadors que impliquin la creació de nou coneixement, i han de reunir les característiques d’excel·lència científica, capacitat transformadora i potencial inclusiu per a involucrar la societat en l’avenç de la ciència. Els projectes seleccionats s’hauran d’iniciar entre el desembre de 2015 i el febrer de 2016 i s’hauran de dur a terme en els 2 anys següents (s’acceptaran projectes de 3 anys de durada, sempre que la naturalesa de la investigació ho requereixi).

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 10 de juliol del 2015 i es realitzarà a través del portal web de RecerCaixa.

Per a més informació podeu consultar el lloc web de RecerCaixa, així com les diverses entrades sobre el tema publicades al Blog de l’OR-IEC.

2 respostes a Convocatòria: Ajuts a la recerca RecerCaixa (2015)

 • Hola, bona tarda. Soc Enriqueta Camps i vaig presentar un projecte de recerca a Recercaixa 2015, conjuntament amb Stanley Engerman, dins del ambit de l’educació i l’equitat en l’educació en el llarg termini (1850-2010) a Catalunya en un marc internacional comparat. Voldria que em donessiu alguna orientació sobre en quines dates compteu en donar-nos els resultats de la avaluació i aprovació (o no) del projecte. Amb l’inici del curs estic organitzant el meu calendari de recerca i lógicament aquesta es una informació important.

  Salutacions cordials,

  Enriqueta Camps.

 • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

  Benvolguda,

  En resposta a la teva consulta, la teva sol·licitud s’ha d’adreçar directament a RecerCaixa (info@recercaixa.cat), perquè l’Observatori de la Recerca només fem difusió d’aquesta convocatòria. Ara bé, en els darrers anys la convocatòria s’ha resolt els mesos de febrer o març de l’any següent.

  Salutacions cordials,

  Equip de l’OR-IEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter