Convocatòria: Acreditació de comunitats RIS3CAT i selecció de projectes d’R+D+I (2015)

RIS3CATACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa catalana, ha obert la convocatòria d’Ajuts d’acreditació de comunitats RIS3CAT i selecció de projectes col·laboradors d’R+D+I (2015). L’Estratègia RIS3CAT és la resposta de Catalunya a l’exigència de la Comissió Europea (CE) que els estats i les regions europees elaborin estratègies de recerca i innovació per a una especialització intel·ligent. L’objectiu d’aquesta convocatòria és acreditar les Comunitats RIS3CAT, i atorgar ajuts del Programa Operatiu FEDER de Catalunya (2014-2020) als membres d’aquestes comunitats perquè desenvolupin els projectes del pla d’actuacions.

Els beneficiaris d’aquesta convocatòria són: empreses; agents del sistema d’R+D+I; clústers; i finalment, entitats de suport a l’empresa. La modalitat dels projectes pot ser de coordinació; de col·laboració de recerca industrial, desenvolupament experimental i innovació; i finalment, de col·laboració d’innovació en matèria de processos i organització.

Pel que fa als projectes d’R+D+I el pressupost mínim subvencionable és d’1 milió d’euros i l’estructura de participants mínima, de 2 empreses i 1 agent del sistema d’R+D+I. Quant als projectes d’innovació en processos i organització, el pressupost és de 200.000 euros i l’estructura de participants mínima de 2 empreses. No es consideraran elegibles els projectes col·laboradors on una entitat participi en més del 70% de la despesa subvencionable acceptada del projecte.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de setembre de 2015. Cal realitzar dos tipus de sol·licituds: per una banda, l’entitat coordinadora de la comunitat ha de complimentar l’imprès de sol·licitud d’acreditació de la comunitat que inclou la presentació del pla d’actuacions i la sol·licitud de l’ajut per al projecte de coordinació; i de l’altra banda, el líder de cadascun dels projectes ha de complimentar la sol·licitud específica per a cada projecte que forma part del pla d’actuacions de la comunitat.

Per més informació sobre les bases de la convocatòria i les Comunitats RIS3CAT, podeu consultar el lloc web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter