Convocatòria: Subvencions per a la realització de treballs d’investigació en l’àmbit de les ciències de l’esport (2015)

índexEl Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de Subvencions per a la realització de treballs d’investigació en l’àmbit de les ciències de l’esport (2015). L’objectiu és promoure la investigació en el sector de les ciències de l’esport, amb la finalitat de ser a l’avantguarda en coneixements i procediments que incideixen en els hàbits i les tècniques d’esportistes i tècnics.

La dotació màxima per aquesta convocatòria és de 60.000 euros. Les entitats beneficiàries poden ser fundacions i altres entitats privades sense afany de lucre que exerceixin principalment la seva activitat a Catalunya. L’import mínim a sol·licitar serà de 1.500 euros per entitat sol·licitant.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 de juliol de 2015 i cal realitzar-la a través de la pàgina web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter