Convocatòria: Acciones de Programación Conjunta Internacional (2015)

MINECOLa Secretaría de Estado de I+D+I ha obert la convocatòria per l’any 2015 de les Acciones de Programación Conjunta Internacional. L’objectiu fonamental és finançar projectes d’investigació col·laborativa de dimensió europea i internacional. L’Estat espanyol participa en consorcis europeus i internacionals mitjançant la signatura d’acords i memoràndums on es compromet a donar suport a projectes rellevants.

El pressupost global de la convocatòria és de 10 milions d’euros per al període 2015-2017, els quals pretenen finançar la part estatal dels projectes que han concorregut a convocatòries internacionals conjuntes, en àrees específiques i que demostrin un valor afegit de la col·laboració internacional. En concret, els ajuts finançaran les despeses de personal, equipament petit, materials i altres despeses relacionades amb els objectius del projecte.

La sol·licitud s’ha de realitzar a través de la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). La convocatòria restarà oberta fins al 21 de juliol de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter