Convocatòria: Subvenciones para el apoyo a Agrupaciones Empresariales Innovadoras (2015)

MINETUREn el marc de l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación (2013-2020), el Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) ha obert la convocatòria de Subvenciones para el apoyo a Agrupaciones Empresariales Innovadoras (AEI) per a l’any 2015. L’objectiu és el creixement i enfortiment dels clústers empresarials, en els quals hi ha més possibilitats per establir relacions, potenciar els fluxos de coneixement i assolir la massa crítica suficient per desenvolupar projectes d’innovació que millorin la competitivitat de les petites i mitjanes empreses. La quantitat màxima destinada a finançar la convocatòria serà de 7,305 milions d’euros.

Els projectes que es finançaran poden ser innovacions en:
a) Productes
: béns i serveis completament nous o millores significatives dels existents.
b) Processos: canvis significatius en els mitjans de producció i distribució.
c) Organització: canvis en les pràctiques de l’empresa, en l’organització del lloc de treball o en les relacions exteriors de l’empresa.
d) Màrqueting: canvis en el disseny i envasat dels productes, promoció i col·locació dels productes i en els mètodes de tarifació dels béns i serveis.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22  de juliol de 2015 i cal presentar-les a través de la Seu electrònica del MINETUR.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MINETUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter