Convocatòria: Subvencions per fomentar i impulsar la transferència del coneixement i/o la innovació en el sector productiu i empresarial amb seu a les Illes Balears (2015)

RIS3 BalearsLa Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears ha obert la convocatòria de l’any 2015 de Subvencions per fomentar i impulsar la transferència del coneixement i/o la innovació en el sector productiu i empresarial adreçades a agrupacions empresarials innovadores i clústers basats en el coneixement i/o tecnològics amb seu a les Illes BalearsLa finalitat és potenciar la transferència del coneixement i/o la innovació en els sectors productiu i empresarial, i contribuir a executar l’Estratègia Regional de Recerca i Innovació per a l’Especialització Intel·ligent de les Illes Balears (RIS3) i les àrees estratègiques definides en el Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria de les Illes Balears (2013-2017).

La convocatòria s’organitza en 3 modalitats:
– Línia A: creació de noves agrupacions empresarials innovadores o clústers.
– Línia B: enfortiment i consolidació de l’estructura de coordinació i gestió de les agrupacions empresarials innovadores o clústers constituïdes.
– Línia C: projectes i actuacions específiques destinades a enfortir el coneixement, el potencial innovador i la competitivitat empresarial.

L’import màxim que es destina a aquesta convocatòria és de 640.000 euros per al període 2015-2016. El termini de sol·licitud finalitzarà el dia 2 de març de 2016.

Per a més informació, podeu consultar la Seu electrònica del Govern de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter