Convocatòria: Ajuts a nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental locals i internacionals (2015)

ACCIÓACCIÓ, l’agència de suport a l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria de l’any 2015 dels Ajuts a nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental locals i internacionals. La finalitat és incentivar la realització d’activitats d’R+D industrial i els beneficiaris poden ser  empreses o agrupació d’empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

Emmarcats en l’Estratègia RIS3CAT, les actuacions finançades han de presentar una R+D diferencial, d’alt impacte al territori i a les empreses catalanes. A més, hauran de tenir un fort impacte d’internacionalització dels resultats i de la tecnologia, així com d’escalabilitat a convocatòries d’R+D o licitacions internacionals. Es valorarà la generació de nova ocupació i d’inversions industrials o la participació de diversos membres del sistema R+D+I català.

1. Nuclis locals
Objectiu: Ajuts destinats a incentivar la realització, de forma individual o en col·laboració (mínim de 2 empreses), d’activitats d’R+D dutes a terme a Catalunya. Són projectes que pel seu risc, difícilment es durien a terme sense el suport públic.
Pressupost global: 3.700.000 euros.
Finançament: El pressupost mínim del projecte (màxim de 2 anys) serà de 150.000 euros (projectes individuals) o de 500.000 euros (projectes en col·laboració). En cap cas es concedirà un ajut d’un import superior a 100.000 euros (projectes individuals) o de 300.000 euros (projectes en col·laboració).
Termini: 30 de juliol de 2015

2. Nuclis internacionals. Programes europeus ERA-net MANUNET II
Objectiu: Ajuts destinats a incentivar la realització d’activitats d’R+D amb component internacional en el marc del programa ERA-net MANUNET II.
Pressupost global: 350.000 euros.
Finançament: El pressupost mínim del projecte (part catalana) serà de 150.000 euros i on cap de les empreses participi en més del 70% de la despesa subvencionable elegible. No es concedirà un ajut d’un import superior a 200.000 euros.
Termini: 30 de juliol de 2015

3. Nuclis internacionals. Programa Bilateral Catalunya-Israel
Objectiu: Ajuts destinats a incentivar la realització de projectes d’R+D amb component internacional en el marc de la cooperació bilateral de Catalunya amb Israel. Per a més informació, es pot consultar el document «Catalonia-Israel 4th Call for Proposals for Joint R&D Projects».
Pressupost global: 300.000 euros.
Finançament: El pressupost mínim del projecte (part catalana) serà de 150.000 euros i on cap de les empreses participi en més del 70% de la despesa subvencionable elegible. No es concedirà un ajut d’un import superior a 200.000 euros.
Termini: 30 de juliol de 2015

4. Nuclis internacionals. Programes Bilaterals Catalunya-Xile/Alemanya
Objectiu: Ajuts destinats a incentivar la realització d’activitats d’R+D amb component internacional en el marc dels programes bilaterals de Catalunya amb Xile o Alemanya. Per a més informació, es poden consultar els documents «Catalunya-Xile Invitación a Programa de Ayudas coordinado» i «1st Call for Proposals for R&D Projects between Germany and Catalonia».
Pressupost global: 650.000 euros.
Finançament: El pressupost mínim del projecte (part catalana) serà de 150.000 euros i on cap de les empreses participi en més del 70% de la despesa subvencionable elegible. No es concedirà un ajut d’un import superior a 200.000 euros.
Termini: 30 de setembre de 2015

Per a més informació i sol·licitar els ajuts, podeu consultar el lloc web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter