Convocatòria: Subvenciones para el desarrollo de proyectos de investigación en el área de tráfico, movilidad y seguridad vial (2015)

índexLa Dirección General de Tráfico (DGT) del Ministerio del Interior ha obert la convocatòria de Subvenciones para el desarrollo de proyectos de investigación en el área de tráfico, movilidad y seguridad vial per a l’any 2015.

La convocatòria subvenciona projectes d’investigació en les àrees del Plan de Investigación (2013-2016) de la DGT. L’import global màxim de la convocatòria és d’1,439 milions d’euros. Els beneficiaris dels projectes podran ser universitats públiques i privades, organismes públics d’investigació, centres tecnològics, centres d’R+D+I i altres entitats públiques amb capacitat i activitat demostrada en accions d’R+D+I.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 29 de juliol de 2015 i s’haurà de realitzar a través de la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO).

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Dirección General de Tráfico (DGT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter