Convocatòria: Ayudas para incentivar la incorporación estable de doctores (IED 2015)

minecoLa Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha obert la convocatòria d’Ayudas para incentivar la incorporación estable de doctores (IED) per a l’any 2015. Els ajuts volen impulsar l’oferta de llocs de treball de caràcter permanent a universitats i centres d’R+D amb l’objectiu d’estimular l’ocupació estable d’investigadors amb una trajectòria científica i tecnològica destacada.

Aquests ajuts finançaran els costos salarials (retribució i cotitzacions) dels investigadors durant els anys 2015-2017. Els beneficiaris poden ser universitats públiques i privades; centres públics d’R+D; entitats privades sense ànim de lucre que realitzin activitats d’R+D i generin coneixement científic i tecnològic; i finalment, centres tecnològics.

El pressupost total destinat a la convocatòria és de 3 milions d’euros. La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar a través de la Seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 20 de juliol de 2015  (investigadors) i el 23 de juliol (centres).

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter