Convocatòria: Horizonte Pyme (2015)

Infraestructures CTLa Secretaría de Estado de I+D+I ha obert la convocatòria d’ajuts Horizonte Pyme per a l’any 2015. L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar suport a les PIME que tinguin potencial per a desenvolupar-se i internacionalitzar-se, i que puguin donar lloc a projectes d’R+D+I  de demostració i replicació comercial. El pressupost global per aquesta convocatòria és de 8,6 milions d’euros, que es podrà incrementar amb una quantitat addicional de fins al 50% de l’import total si es produeix un augment del crèdit disponible.

Els beneficiaris d’aquests ajuts poden ser les PIME que s’hagin presentat a la fase 1 de l’SME Instrument del programa Horizon 2020 i que hagin obtingut una puntuació superior a 12 punts, però per raons pressupostàries no han pogut ser finançades.

Els projectes hauran de consistir en la realització d’estudis de viabilitat (tècnica i comercial) que incloguin un pla de negoci de productes, processos o serveis innovadors, que inclouran la realització d’activitats com ara anàlisi de riscos, estudis de mercat o de gestió de la propietat intel·lectual d’un nou producte, d’un servei o d’una nova aplicació de les tecnologies existents.
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 28 de juliol de 2015 i cal fer-la a través de la Seu electrònica del Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO).

Per més informació podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter