Convocatòria: Ajuts per a la implementació d’incubadores i acceleradores corporatives (2015)

ACCIÓACCIÓ ha obert la convocatòria de l’any 2015 dels Ajuts per a la implementació d’incubadores i acceleradores corporatives. L’objectiu és aprofitar el potencial que representen les empreses emergents per a innovar, fer créixer o diversificar els seus negocis.

La convocatòria considera les incubadores i acceleradores corporatives com processos de suport a l’acollida, selecció, acompanyament i creixement, per tal d’assegurar l’èxit de nous projectes d’emprenedoria, alineats amb l’estratègia de l’empresa consolidada (expansió, diversificació, innovació i internacionalització).

Les entitats beneficiàries poden ser empreses mitjanes i grans (volum de negoci anual o balanç general anual superior a 10 milions d’euros) amb establiment operatiu a Catalunya. En global, la quantitat màxima destinada als ajuts és de 150.000 euros.

A través de la convocatòria, ACCIÓ ofereix a les empreses beneficiàries serveis d’assessorament per a la definició i implementació d’una acceleradora i/o una incubadora corporativa. Aquests serveis seran proveïts a través d’empreses externes especialitzades per a cadascun dels àmbits que es contemplen en el procés de definició i implementació. L’ajut serà del 100% del cost subvencionable, fins a un màxim de 30.000 euros.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar a través del  lloc web d’ACCIÓ. El termini de presentació finalitzarà el dia 30 d’octubre del 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter