Convocatòria: Subvencions per a projectes de participació en xarxes i de recerca en promoció de la pau (2015-2016)

ICIPL’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha obert la convocatòria de Subvencions per a projectes de participació en xarxes i de recerca en promoció de la pau per al curs 2015-2016.

Els beneficiaris de les subvencions poden ser entitats, fundacions o cooperatives sense ànim de lucre, amb seu a Catalunya, amb activitat prèvia en l’àmbit de la promoció de la pau, la construcció de la pau, la resolució de conflictes i, en general, el foment de la cultura de la pau.

Aquesta convocatòria dóna suport a dues línies d’actuació:
Línia 1. Projectes i/o actuacions que fomentin la participació i el treball en xarxa, especialment en xarxes internacionals.
Línia 2. Projectes adreçats a fer recerca o fonamentació de campanyes o incidència política de promoció i construcció de la pau que puguin ser d’interès de l’ICIP.

L’import global màxim destinat a aquesta convocatòria és de 40.000 euros per a projectes d’un any de durada. L’import per projecte no pot ser inferior a 3.000 euros ni superar en cap cas la quantitat de 8.000 euros.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar mitjançant el portal de Tràmits de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 15 de setembre de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’ICIP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter