Convocatòria: ERC Starting Grants (2016)

ERCEn el marc del programa Horizon 2020, l’European Research Council (ERC) està preparat per obrir la convocatòria ERC Starting Grants per a l’any 2016. Aquest programa està adreçat als millors investigadors novells (la mitjana d’edat és d’uns 35 anys) per desenvolupar idees en les fronteres del coneixement científic actual, a més de constituir els seus propis equips.

Els beneficiaris d’aquests ajuts d’excel·lència rebran un màxim de 2 milions d’euros per desenvolupar projectes de fins a 5 anys de durada. El pressupost total de la convocatòria és de 485 milions d’euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 17 de novembre de 2015.

Per a més informació, podeu consular el Participant Portal de la Comissió Europea (CE), així com altres entrades sobre la convocatòria publicades aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter