Convocatòria: Proyectos de desarrollo en medicina personalizada (2015)

ISCIIIEn el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) ha obert la convocatòria de Proyectos de desarrollo en medicina personalizada per a l’any 2015. L’objectiu és fomentar la investigació en medicina personalitzada en etapes avançades d’aplicació en l’àmbit clínic. El pressupost màxim destinat a la convocatòria és de 4,5 milions d’euros en subvencions.

Els projectes hauran de tenir una durada de 4 anys i estar liderats per un investigador de reconegut prestigi que pertanyi a un Institut d’Investigació Sanitària (IIS), que coordinarà els grups de recerca participants. També hi podran participar altres entitats com ara hospitals, universitats i centres de recerca.

El termini de presentació de sol·licituds és el 14 de setembre de 2015. La documentació es pot presentar a través de la Seu Electrònica de l’ISCIII.

Per més informació podeu consultar el lloc web de l’ISCIII.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter