Convocatòria: Bio-Based Industries Joint Undertaking (2015)

EC - Research & InnovationEn el marc del programa europeu Horizon 2020, la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Bio-Based Industries Joint Undertaking (2015) inclosa en el pilar Societal Challenges. El pressupost total per aquesta convocatòria és de 106 milions d’euros.

L’objectiu de les Bio-Based Industries (BBI) és fomentar un subministrament sostenible de biomassa amb un augment de la productivitat i la construcció de noves cadenes de subministrament, així com desenvolupar mercats per als productes de base biològica i optimitzar el marc polític.

Els projectes de recerca hauran de tractar un dels 19 temes proposats, els quals es troben detallats al Participant Portal de la CE. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 de desembre de 2015.

Per obtenir informació més detallada, podeu consultar el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter