Convocatòria: Proyectos de I+D+i para jóvenes investigadores sin vinculación o con vinculación temporal (2015)

El Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) ha obert la convocatòria Proyectos de I+D+i para jóvenes investigadores sin vinculación o con vinculación temporal (2015), en el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). La finalitat d’aquesta convocatòria és crear nous coneixements amb orientació específica cap als grans reptes de la societat espanyola identificats en l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación (2013-2020).

La convocatòria pretén facilitar l’inici en la direcció de projectes de recerca a científics joves, amb trajectòries rellevants, sense vinculació o amb vinculació temporal de curta durada amb l’entitat beneficiària. En aquest sentit, els beneficiaris poden ser entitats públiques o privades sense ànim de lucre amb capacitat i competència demostrada per a realitzar projectes d’R+D.

El pressupost destinat a aquesta convocatòria és de 20,6 milions d’eurosEls ajuts estan destinats a finançar les despeses de contractació de l’investigador principal; personal; petit equipament; materials; i altres despeses relacionades amb els objectius del projecte.

Les sol·licituds poden presentar-se mitjançant la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO)El termini de presentació de sol·licituds és el 22 d’octubre de 2015.

Per més informació podeu consultar el lloc web del MINECO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter