Convocatòria: Ajuts de recerca per a la millora de la formació inicial de mestres (ARMIF 2015)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts de recerca per a la millora de la formació inicial de mestres (ARMIF 2015). Els beneficiaris poden ser els equips de recerca de les universitats catalanes que formin part del Programa de Millora i Innovació en la Formació de mestres (MIF), impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC).

Aquesta convocatòria consta de dues modalitats:
1) ARMIF1: Ajuts per a un projecte de recerca vinculat a iniciatives reconegudes pel Programa MIF. Aquest reconeixement es considera assolit quan la universitat d’adscripció del projecte certifica que el projecte presentat incideix en un grup pilot de la titulació universitària. L’import de l’ajut per projecte és d’un màxim de 25.000 euros.
2) ARMIF2: Ajuts per a projectes de recerca d’interès especial per millorar les titulacions d’educació infantil i educació primària de les universitats catalanes. L’import de l’ajut per projecte és d’un màxim de 15.000 euros

L’import global màxim destinat a aquesta convocatòria és de 300.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 30 de novembre de 2015.

Per a més informació, podeu accedir al lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter