Revista «Journal of Catalan Intellectual History»: Nous números

cover_issue_9281_en_USLa revista semestral «Journal of Catalan Intellectual History» («Revista d’Història de la Filosofia Catalana») ha publicat els números 9 i 10 (2015) en format d’accés obert. Aquesta publicació semestral es va iniciar l’any 2011 i s’edita en català i anglès. L’objectiu és promoure i difondre internacionalment els estudis de filosofia en català, especialment la contemporània.

La revista inclou articles de temes específics; revisions crítiques de novetats editorials; documents històrics; i bibliografies exhaustives d’autors catalans, valencians, balears i nord-catalans que han estat treballant en el camp de la filosofia al llarg dels segles XIX, XX i XXI.

«Journal of Catalan Intellectual History» es pot consultar en línia i en paper, i està editada per les entitats següents: la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); la Universitat de Barcelona (UB); la Universitat de València (UV); la Universitat de les Illes Balears (UIB); la Societat Catalana de Filosofia (SCF); la Societat de Filosofia del País Valencià (SFPV); l’Associació Filosòfica de les Illes Balears (AFIB); l’Institut d’Estudis Catalans (IEC); l’Institut de Dret i Tecnologia (IDT) de la UAB; i finalment, l’Institut Ramon Llull.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCF, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter