Convocatòria: Ajudes per a grups d’investigació per a la captació de projectes europeus o altres programes d’àmbit internacional (2016)

Generalitat ValencianaLa Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha obert la convocatòria de l’any 2016 de les Ajudes per a grups d’investigació per a la captació de projectes europeus o altres programes d’àmbit internacional. La finalitat de la convocatòria consisteix a fomentar la internacionalització de les activitats d’R+D+I del País Valencià.

Els beneficiaris seran els centres d’investigació valencians. L’ajut contribuirà a finançar les despeses prèvies ocasionades l’any 2016 per participar en les convocatòries del programa Horizon 2020, així com altres programes d’àmbit internacional que financen activitats d’R+D+I.

L’ajut serà com a màxim de 6.000 euros, quan es tracta de projectes en què el grup sol·licitant participa a títol individual o com a soci, i de fins a 9.000 euros, quan el grup coordina la proposta i en el supòsit de participació en les ERC Starting Grants o ERC Consolidator Grants. En cap cas l’import de l’ajut superarà l’import de la despesa pressupostada. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 15 de desembre de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter