Convocatòria: Acciones de programación conjunta internacional. Segunda fase (APCIN 2015-2)

MINECOLa Secretaría de Estado de I+D+I ha obert la segona convocatòria de l’any 2015 de les Acciones de Programación Conjunta Internacional (APCIN 2015-2). L’objectiu fonamental és finançar projectes d’investigació col·laboratius de dimensió europea i internacional. En aquest sentit, l’Estat espanyol participa en consorcis europeus i internacionals mitjançant la signatura d’acords i memoràndums on es compromet a donar suport a projectes rellevants.

El pressupost global de la convocatòria és de 5 milions d’euros per al període 2016-2018, els quals pretenen finançar la part estatal dels projectes que han concorregut a convocatòries internacionals conjuntes, en àrees específiques i que demostrin un valor afegit de la col·laboració internacional. En concret, els ajuts poden finançar les despeses de personal, equipament petit, materials i altres despeses relacionades amb els objectius del projecte. Els beneficiaris d’aquesta convocatòria seran entitats públiques sense finalitat de lucre i amb una competència demostrada per a realitzar projectes d’R+D+I.

La sol·licitud s’ha de realitzar a través de la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de presentació de sol·licituds serà el 21 de desembre de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter