«Revista de la Societat Catalana de Química»: Nou número

cover_issue_9294_ca_ESLa «Revista de la Societat Catalana de Química», editada per la Societat Catalana de Química (SCQ), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), ha publicat el número 14 (2015) en format d’accés obert. Iniciada l’any 2000, aquesta publicació s’adreça al col·lectiu de químics i estudiants avançats de grau i màster.

Amb una periodicitat anual, la revista conté articles de divulgació de química i ciències frontereres, així com seccions i apartats sobre història; docència; internet; documentació; actualitat; reflexions; entre d’altres.

Aquest número recull diversos articles que mostren alguns exemples de la recerca cooperativa que s’està produint entre universitats i empreses de l’àmbit químic o biotecnològic del nostre país. També, s’inclou una breu ressenya d’algunes activitats destacades de la SCQ, entre d’altres articles d’interès.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCQ, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter