Convocatòria: Ayudas a infraestructuras y equipamiento Científico-Técnico (2015)

ftLa Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria 2015 per a la concessió d’Ayudas a infraestructuras y equipamiento científico-técnico en el marc del Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación (2013-2016). La finalitat de la convocatòria és proveir, mantenir i actualitzar les infraestructures científiques i tècniques perquè siguin accessibles a tots els agents del sistema i facilitar una recerca de qualitat. En concret, contempla l’adquisició i millora d’infraestructures i equipaments científics i tecnològics, preferentment d’ús compartit.

Els beneficiaris poden ser organismes públics d’investigació, universitats públiques, instituts universitaris i altres centres públics d’R+D. La quantitat màxima destinada a la convocatòria és de 150 milions d’euros per al període 2016-2017, en forma de subvencions, bestretes reemborsables i préstecs.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar a través de la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de presentació finalitzarà el 5 de febrer de 2016.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter