«TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics»: Nou número

cover_issue_9220_ca_ES«TAMID», la revista anual de la Societat Catalana d’Estudis Hebraics (SCEHB), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha publicat el volum 10 (2014) en format d’accés obert. La revista és de periodicitat anual (a partir del volum 7) i publica articles sobre judaisme i hebraisme, amb especial atenció al judaisme català medieval.

La publicació ofereix un recull anual de treballs originals dels membres de la SCEHB sobre els diversos períodes en què es divideixen els estudis hebraics: època biblicotalmúdica; edat mitjana (amb la vasta producció cultural dels jueus de la Catalunya medieval); i temps moderns (inclou l’estudi de la literatura contemporània en llengua hebrea).

Els articles que conté són fruit del treball de recerca d’investigadors coneixedors de primera mà de la documentació històrica i filològica, i dels estudis més recents en la matèria. Els textos són majoritàriament en català, però alguns es troben en anglès, castellà, francès, italià o occità. La revista també inclou recensions i reculls bibliogràfics.

«TAMID» està indexada en les bases de dades i classificacions següents: BDDOC-CSIC; CARHUS Plus + 2014CIRC; DialnetDICE; DulcineaExLibris; LatindexMIAR; MLA; RACO; RAMBI; REDIB; RI-OpacSHERPA-RoMEO; Ulrich’s; i, per últim, Union List of Serials (ULS).

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCEHB, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter