Convocatòria: Ayudas para la contratación de tecnólogos para realizar actividades de I+D+i en las pymes (EMPLEA 2016)

La Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria de l’any 2016 de les Ayudas EMPLEA para la contratación y formación de tecnólogos para realizar actividades de I+D+i en las pymes. L’objectiu és incentivar el desenvolupament d’activitats d’R+D+I en les petites i mitjanes empreses i la creació d’ocupació de qualitat per als tecnòlegs que realitzin aquestes activitats per al període 2016-2018. Els ajuts finançaran la contractació de titulats universitaris i no universitaris en formació professional de grau superior o equivalent. El pressupost total és de 6 milions d’euros.

Les entitats beneficiàries poden ser: petites i mitjanes empreses; empreses spin-off i joves empreses innovadores. L’import total màxim per empresa no podrà superar els 200.000 euros o els 100.000 euros, en el cas que l’empresa operi en el sector del transport per carretera.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar mitjançant la Seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini finalitzarà el dia 4 de maig de 2016.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter