Convocatòria: Bio-Based Industries PPP (2016)

Bio-Based IndustriesEn el marc del programa europeu Horizon 2020, la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Bio-Based Industries PPP (2016). Els projectes de recerca que s’hi presentin hauran de tractar algun dels 27 temes proposats com, per exemple, la biomassa, els residus urbans o els biomaterials.

La finalitat de l’associació pública-privada Bio-Based Industries (BBI) és fomentar un subministrament sostenible de biomassa amb un augment de la productivitat i la construcció de noves cadenes de subministrament, així com desenvolupar mercats per als productes de base biològica i optimitzar el marc polític.

El pressupost d’aquesta convocatòria és de 188,65 milions d’euros, que la CE espera augmentar fins als 300 milions amb les aportacions d’altres membres de l’associació BBI. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 8 de setembre de 2016.

Per obtenir informació més detallada, podeu consultar el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter