Convocatòria: ERC Advanced Grants (2016)

ERCEn el marc del programa Horizon 2020, l’European Research Council (ERC) ha convocat les prestigioses ERC Advanced Grants (2016)La convocatòria presenta ajuts per donar suport a investigadors consolidats amb una trajectòria científica reconeguda que impulsin progressos substancials en la frontera del coneixement. Les propostes podran ser presentades per investigadors de qualsevol nacionalitat i establerts a un Estat membre de la Unió Europea (UE) o a un país associat. L’únic criteri de selecció de les accions és l’excel·lència científica.

El finançament màxim per a cada ajut és de 2,5 milions d’euros per un període no superior als 5 anys, amb un finançament addicional d’1 milió d’euros per determinats casos com, per exemple, trasllat a Europa, compra de grans equipaments o accés a infraestructures. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 1 de setembre de 2016.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria oficial, a més de les entrades sobre els ajuts ERC publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter