Revista «Contributions to Science»: Nou número

cover_issue_9434_en_USLa revista internacional «Contributions to Science», editada conjuntament per la Secció de Ciències Biològiques i la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), ha publicat el volum 11, número 1 (2015) en format d’accés obert.

La revista promou la difusió internacional de la recerca científica de les ciències pures i les aplicades que es duu a terme a Catalunya. Aquest número inclou articles relacionats amb el Premi Ramon Margalef d’Ecologia (2014); sobre biodiversitat; la Women’s Week 2016 a la Barcelona Knowledge Hub de l’Academia Europaea; o la importància d’Alexandria per les ciències i humanitats, entre d’altres.

La revista s’edita en anglès, i es troba indexada a les bases de dades i classificacions següents: RACO; CARHUS Plus+ (2014); Dialnet; i, per últim, Latindex.

Per a més informació sobre la revista, podeu consultar el lloc web de l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Una resposta a Revista «Contributions to Science»: Nou número

  • Ricard Guerrero diu:

    Llorenç, i cols.: Heu fet un excel·lent resum del contingut del número. Enhorab ona. El número 11-2, un monogràfic dedicat a “Non-equilibrium Physics” sortirà dins del mesw de setembre.
    Ricard Guerrero
    Editor-in-chief de Contributions to Sciece

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter