Convocatòria: Ajuts per a la contractació de personal investigador novell (FI-2017)

AGAURL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts destinats a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries per contractar personal investigador novell (FI 2017).

L’objectiu és atorgar ajuts per contractar personal investigador novell i promoure la qualitat en la recerca, tot incorporant-los en grups de recerca que desenvolupin un projecte vigent i finançat d’R+D. A més, es pretén renovar els ajuts a la contractació per a la propera anualitat, concedits d’acord amb les resolucions dels dos anys anteriors.

Els ajuts s’adrecen a titulats universitaris que vulguin cursar el doctorat. La durada del contracte serà d’un any, que es podrà prorrogar anualment fins a un màxim de 3 anys, sempre que es compleixin els requisits previstos a les corresponents convocatòries de renovació.

La despesa contractual serà cofinançada al 50% amb el Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de Catalunya 2014-2020. L’import global màxim d’aquesta convocatòria està fixat en 14,5 milions d’euros. Els imports d’anys anteriors es van fixar en 14,5 milions (2016), 15,2 (2015), 16,8 (2014), 17,4 (2013) i 17,4 (2012).

La data màxima de presentació de sol·licituds de nova concessió serà el 28 de setembre de 2016, mentre que les renovacions depenen de la data d’inici de contracte. Les sol·licituds s’han d’emplenar electrònicament per mitjà de l’apartat Tràmits del lloc web de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

2 respostes a Convocatòria: Ajuts per a la contractació de personal investigador novell (FI-2017)

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    RESOLUCIÓ EMC/2040/2016: “El projecte de recerca de les persones candidates ha de formar part d’un projecte de recerca competitiu en actiu [a universitats, centres de recerca o fundacions hospitalàries] en el moment de presentar la sol·licitud i en el moment de la seva incorporació a l’ajut, o bé d’un conveni o un contracte de recerca o de transferència de coneixement, també en actiu, amb entitats públiques o empreses privades amb un valor mínim de 24.000,00 (vint-i-quatre mil) euros en el moment de presentar la sol·licitud i en el moment de la seva incorporació a l’ajut. No es consideren projectes de recerca competitius, convenis o contractes de recerca els ajuts de suport als grups de recerca (SGR) de Catalunya. Els projectes concedits però encara no vigents es tindran en compte sempre que estiguin degudament acreditats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter